Cum să alegi stilul de interior?

Doar atunci cand vine timpul pentru a lua decizii și a alege materialele, încep să apară dificultațile legate de căutarea armoniei. Cum să creezi o atmosferă, unde toți membrii familiei se vor simți comfortabil și cum să alegi stilul de interior?

Pentru început este recomandat să alegeți schema locuinței ( open space sau cu camere separate) și să alegeți stilul în care va fi amenajată viitoarea locuință.

Apartamente amenajate în regim open space, fără pereți despărțitori, în afara nodului sanitar. Toate zonele sunt deschise, unificate printr-un stil unic, astfel de încăperi par mai spațioase. Apartamentele amenajate în regim open space sunt foarte actuale acum, însă nu uitați că toți membrii vor fi în același spațiu. Apartamentele cu o astfel de amenajare sunt potrivite pentru familii tinere sau pentru o singură persoană. Pentru open space se potrivește stilul loft, minimalism și fusion. 

Dacă în apartament locuiește o familie numeroasă, care cuprinde mai multe generații,mai bine ar fi să alegeți tipul de locuință cu camere separate. Pentru o locuința cu camere separate se potrivește stilul clasic, provence sau mediteranean. 

Deseori ne plac interioarele din călătoriile noastre, din locurile unde am mai fost. Dar nu prea  ne reușește să îmbinăm toate ideile într-un singur interior. Să analizăm opțiunile împreună ! Noi am pregătit pentru Dumneavoastră cateva întrebări, care vă vor ajuta să alegeți stilul individual și vă vor apropia de realizarea interiorului visurilor voastre!    

1. Pe care dintre aceste camere o veți alege pentru odihnă?

2. În care dintre aceste bucătării ați dori să gătiți?
[slider-pictures]

3. În care dintre aceste dormitoare ați putea să vă simțiți fericit?
[slider-pictures]

4. Care dintre aceste camere de baie vă place cel mai mult?
[slider-pictures]

5. Ce culori veți alege pentru interiorul Dumneavoastră?

 Neutre: Scandinav, MinimalismNeoclassic

 Aprinse și intense: Loft, FusionMediteranean

 Și una și alta: Provence, FusionMinimalism

6. Ce tip de pardoseală vă place cel mai mult?Plăci din lemn masiv: Scandinav, Loft, Fusion, Mediteranean, NeoclassicProvence

 Gresie cu imitație de beton: Scandinav, LoftMinimalism

 Gresie cu imitație de piatră naturală: Provence, MediteraneanNeoclassic

 Gresie cu ornamente  (Patchwork): Provence, MediteraneanFusion