Cum sa alegeți klinker?

Klinkerul cîștigă tot mai multă popularitate în designul interior. Gresia Klinker are o rezistență ridicată, nu absoarbe murdăria și permite crearea unei decizii stilistice unice pentru trepte, terase, fațade, poteci și piscine.


Exagres (Spania), Manhattan

Cum, totuși, alegem corect gresia Klinker care se va potrivi stilului casei Dvs. și vă va servi mulți ani înainte? Există două elemente importante cărora ar fi bine să le acordăm atenție: treptele voluminoase și sistemul Antislip.

Treapta voluminoasă este fundamentul Klinkerului adevărat. Fiecare treaptă Klinker trebuie să aibă greutate și curbură. Această formă îmbunătățește confortul de a merge și adaugă un efect estetic unic. Important este ca treptele să fie din cauciuc solid. Treapta care este constituită din gresie și are o bordură lipită, se poate transforma în stare proastă peste 2-3 de ani de exploatare în condiții de iarnă, atunci când sunt schimbări de temperatură.Exagres (Spania), Manhattan

Sistemul Antislip - la klinkerul calitativ pe suprafață este aplicat un strat special care previne alunecarea. Această caracteristică este foarte importantă pe timp de iarnă, ploaie și umiditate ridicată.


Exagres (Spania), Manhattan

Klinkerul este potrivit pentru placarea laturilor piscinilor. Treapta voluminoasă, gresia de bază și un colț de klinker reprezintă o soluție universală pentru pisicinele de orice complexitate.


Exagres (Spania), Roca

Dacă Dvs. căutați ceva unic, acordați atenție colecției Alhambar. 


Exagres (Spania), Alhamar

Colecția cuprinde gresia cu ornamente tradiționale spaniole. Cu această gresie puteți crea covoare confortabile și contratrepte originale.

O altă idee interesantă este stivuirea modulară. Combinația gresiei Klinker de formă pătrată sau dreptunghiulară creează o senzație de continuitate.

 
Exagres (Spania), Alhamar

În magazinul ABC este o gamă largă de colecții Klinker de la fabrica spaniolă Exagres. Puteți alege cu ușurință stilul și culoarea care se va potrivi cel mai bine casei dumneavoastră.